Trening

Sist oppdatert 25.10.2020, kl 18:00

Hei alle sammen.  


Forhold dere til Koronavett-reglene, husk 1 meter avstand til en annen du trener med.


Mvh Styret.

MASTERSROING


Mastersroing er for roere over 27 år som ønsker å fortsatt trene aktivt og konkurrere i idretten sin, uten å konkurrere på elitenivå. Det er også mange mastersroere som oppdager idretten i voksen alder, enten i form av å være forelder til roere eller et ønske om nye fellesskap. Mastersroing er også for roere som har mer fokus på rekreasjonsaspektet. Mastersroing fokuserer på "health and fitness benefits of rowing, socializing and forming friendships", ifølge World Rowing.


KILDE: Norges Roforbund.

Treninger på vannet (mars/april til september)


Vi trener mellom gangbrua v/Floa og ut til Brynildsen og noen ganger gjennom byen, og opp glomma til Sellebakk/Torp i Borge. Ellers går det ut vestreælva til fyret ved Faratangen.

Våre satsningsroere har i år trent på Årungen :) 


Takk for at du tok hensyn til våre roere på vannet :)

Innendørs treningen 

 

Når høsten setter en stopper for treningen på vannet trekker vi inn på Fredrik II avd, Frydenberg v.g.s :), vi er i trimrommet i kjellern eller vi er ute å bruker den flotte Fredrikstad Marka vår til oppvarming og annet løping så langt været gjør det mulig for oss.


Fredrikstad skiarena anbefales som alternativ trening, både på vinter, vår, sommer og høst. Anlegget er asfaltert, så det er yppelig for rulleski også.